Bingo

bingo-home

Tja, het is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je geld wilt verdienen. Toch spelen honderdduizenden Nederlanders online bingo, en sommigen met succes! Zij doen namelijk iets slims, en dat leggen wij je graag hieronder uit.

Net als bij gokken in casino’s dien je uiteraard wat geluk te hebben. Maar wij zijn natuurlijk niet helemaal gek: met enkel gokken kom je niet veel verder.

DE manier om met bingo online te verdienen is door gebruik te maken van de bonussen. Door hier gebruik van te maken zorg jij er namelijk voor dat je met een voorsprong begint.
De welkomstbonus die je bij een online bingo site krijgt kan oplopen tot honderden euro’s. Eenmaal ontvangen kun je met dit geld, en je eigen gestort geld, rustig gaan spelen. De bedoeling is dan om de bonus vrij te spelen zodat dit geld echt van jou wordt en je het uit kan storten.
Omdat bingo een leuk spelletje is, kun je op deze manier heel wat lol beleven aan deze manier van geld verdienen, en het is ook nog een relatief veilige methode ook.
TIP: Als je je echt helemaal wilt verdiepen in online bingo, hoe je er winst mee kunt maken, en meer, dan raden we je de website bingotop10.nl aan. Hieronder leggen we je echter alvast in het kort uit hoe je kunt beginner met succesvol te verdienen met bingo.

Start in pole position: pak alle bonussen!

Wij hebben hier direct de online bingo aanbieders op een rij gezet. Elke bingo ‘provider’ heeft een welkomstbonus. Vaak bestaat dit uit een deel gratis tegoed en een stortingsbonus.

Speel Bingo met €5 gratis  < Tip het aanbrengen van nieuwe leden levert jou €10.

Voor de gratis bonus hoef je je alleen maar te registreren. Voor de stortingsbonus zul je een bedrag moeten storten. Vaak zie je een percentage bij de bonus staan en dit geeft aan hoeveel bonus je krijgt over je storting. Als er 100% tot 100 euro bonus wordt gegeven dien je dus 100 euro te storten om de maximale bonus te krijgen. Doe dit altijd want het is zonde om slechts een deel te pakken. Hoe meer bonus, hoe meer winst potentieel!

 

Gratis Bingo Spelen Top 3

Waardering Gratis Bonus Stortingsbonus
 TrendieBingo      €5 €150  Direct Aanmelden
 BeterBingo      €5 €150  Direct Aanmelden
 Bingocams      €5 €200  Direct Aanmelden
Vervolgens is het aan jou de taak om de bonus ‘vrij’ te spelen. Dit doe je door in te zetten: hoe meer je inzet hoe meer bonus je vrijspeelt. In je cashier / account kun je zien hoe ver je bent met het vrijspelen van de bonus.
Uiteraard dien je slim om te gaan met je inzetten. Je wilt natuurlijk dat je winstkans zo groot mogelijk is. Als je een keer geen BINGO hit, is dat niet erg, maar het moet natuurlijk niet zo zijn dat je altijd verliest.

Bingo Tips

Voordat je echt gaat beginnen is het fijn om te weten dat er verschillende Bingo varianten zijn maar ook goede strategieën.

Spelregels

Elke kamer en online aanbieder kan zijn eigen regels hanteren, let hier dus heel goed op voordat je met echt geld gaat spelen.

Verschillende varianten

Er zijn verschillende varianten bingo te vinden online. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor 90 ballen bingo of 75 ballen bingo. Oefen eerst altijd een variant voordat je met echt geld gaat spelen.

Winstkans en hoogte van je winst bepalen

De grootte van een kamer heeft betrekking op de hoogte van je eventuele winsten en winstkansen. Indien je snel een keine winst wilt pakken dan is het verstandig om een kamer te kiezen waar weinig spelers zijn. Speel in de ochtend of bij een kamer met een andere tijdzone om de drukte te vermijden. Indien je liever van spanning houdt en hoge winsten dan is het beter om een kamer te kiezen dat zo goed als vol is. Kies een kamer in de middag of avond en je kunt gegarandeerd bingo spelen voor hele hoge prijzen.

Ik raad je aan om bij alle aanbieders een account te registreren. Begin eerst met een gratis geldbedrag om een fijn bedrag bij elkaar te spelen. Daarna is het raadzaam om de volledige stortingsbonus per aanbieder te benutten om heel veel gratis bingo games te spelen.